Velika radost bila nam je bila ugostiti u prostorima Udruge "Renato - kuhari bez granica" drage, vesele prijatelje iz Centra za rehabilitaciju Silver. Zajedničkim snagama pripremili smo ručak koje smo kasnije s veseljem pojeli.

Kuhari bez granica Dario Lide i Ivan Radnić pripremali su maštovita jela od povrća i mesa na otvorenju Gradskih vrtova na Mandlovoj.

Bila nam je iznimna čast i zadovoljstvo sudjelovati na druženju ROTARY KLUBA ZAGREB - SESVETE, 17.10.2015 na Gorščici. I ove godine na najvećem neformalnom druženju rotarijanaca iz cijele Hrvatske odvilo se nadmetanje majstora roštilja za titulu Rotary grill Chef za 2015. godinu.

Humanitarna udruga Renato - kuhari bez granica i Paul Cardall – američki pijanist s međunarodnim renomeom djeluju s istim ciljem – pomoći djeci s urođenim srčanim manama.

U sklopu 35. turističko-kulinarske manifestacije «Kaj su jeli naši stari» u Vrbovcu organizirana je humanitarna akcija „Vaša i PIK-ova kuna za pomoć djeci s urođenim srčanim manama“.  Zahvaljujući generalnom pokrovitelju PIK Vrbovcu, Udruga Renato – kuhari bez granica prikupila je pozamašnu svotu na kulinarskoj manifestaciji Kaj su jeli naši stari u Vrbovcu.